Случај за апликација

Професионално обезбедете целосни решенија за системи за апликација за забавно осветлување за забава, настапи, театри за проекти на влади и претпријатија, концертни сали, решетки, музеи, концерти, повеќенаменски сали, студија, итн.

Каталог

Производите имаат положено ISO сертификат за систем за квалитет, Сертификација за безбедност на CE на Европската заедница, Најавторитетно RoHS задолжително сертифицирање на животната средина во ЕУ

Топла производи

Директна продажба на производителот, без посредници, може да го намали буџетот на клиентот; долго гарантирано време, во зависност од времето на гаранцијата на производот варира од 1-3 години

  • 12 ЕЕЗ * 10W LED Светло со единствена подвижна глава

    Опис:

    ЛЕД 12 топчеста тркалачка топка КТВ полека протресете ја Исчистете ја свадбената интерпретација на семејни светла Х-оската ротира бесконечно на 540 °, а оската y се врти бесконечно. Четири режими на управување (програмирање, господар-роб, самоодни, активиран со глас), ја инфицираат сцената.

Предност

Придавање големо значење на технолошките иновации, центарот за истражување и развој се придржува кон принципот на комбинирање на меѓународни научни истражувања со побарувачката на пазарот како водич.

  • АК води осветлување на сцената обезбедува бесплатна услуга за обука на конзолата.
  • Саеми за осветлување на кои сме присуствувале низ целиот свет.
  • Ние обезбедуваме бесплатни услуги на инсталација на лице место.

Избрани производи

Без одржување, заштеди пари, беззагриженост по продажба, бесплатно 1 гаранција од една година, одржување во текот на животот, издадете писмо за посветеност по продажбата, па немаш грижи

ЗА НАС

Основана во 2008, Добавувач и производител на сцено осветлување Гуангжу Дуоху е компанија која се занимава со развој, производство, продажба и инсталација на едношалтерска услуга.

ИСТРАУВАЕ СЕГА