ME DRITË ME DRITË Produkt ME DRITË 4 ME DRITË * 100kështu që mund të përballojë një sërë rastesh

4 ME DRITË * 100kështu që mund të përballojë një sërë rastesh

4 LED 100W COB Stitching Audience Lights Surface Light Par Light

Detajet e produktit

Detajet e produktit

Detajet e produktit

kështu që mund të përballojë një sërë rastesh, kështu që mund të përballojë një sërë rastesh, kështu që mund të përballojë një sërë rastesh, kështu që mund të përballojë një sërë rastesh, kështu që mund të përballojë një sërë rastesh, kështu që mund të përballojë një sërë rastesh, kështu që mund të përballojë një sërë rastesh, kështu që mund të përballojë një sërë rastesh. kështu që mund të përballojë një sërë rastesh, kështu që mund të përballojë një sërë rastesh.

copë drita topash me një kokë: copë drita topash me një kokë,50/60copë drita topash me një kokë
Channel mode: DMX512 channel
light bulb OSRAM 7R 230W
Scanning angle Level 540°and vertical 270°
Color plate: 14 color patches with white light, with unidirectional rotating rainbow effect, free switching between full auto mode and semi auto mode
Gobo: 17 gobos with white light, with bi-directional rotating rainbow effect
Strobe: Strobe frequency up to 13 times per second, random or pulse strobe can be selected
Atomize: 0% ~ 100% linear atomization
copë drita topash me një kokë: L41*W46*H51 cm
copë drita topash me një kokë: 17.7copë drita topash me një kokë
copë drita topash me një kokë 19.9copë drita topash me një kokë

copë drita topash me një kokë

Detajet e produktit

Detajet e produktit, Detajet e produktit, Detajet e produktit, Detajet e produktit, Detajet e produktit, Detajet e produktit, Detajet e produktit, Detajet e produktit, Detajet e produktit, Detajet e produktit.

Detajet e produktit

Detajet e produktit 2008, Detajet e produktit, Detajet e produktit. Detajet e produktit, Detajet e produktit, Detajet e produktit.

forca dhe produktet përdoren gjerësisht në aktivitete të ndryshme të mëdha dhe të mesme, Detajet e produktit, Detajet e produktit, Detajet e produktit, Detajet e produktit, Detajet e produktit, Detajet e produktit, dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë, [object Window]. dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë.

dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë 4 dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë:

1. dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë
2. dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë
3. dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë
4. dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë

dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë

 

FAQ:
dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë : How can i place Order?

dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë : dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë,dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë,dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë,dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë:

1)dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë:dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë,dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë(lloji,lloji)

2)lloji

3)lloji:lloji,lloji,lloji,lloji

4)forca dhe produktet përdoren gjerësisht në aktivitete të ndryshme të mëdha dhe të mesme

dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë : lloji?

dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë : 1 lloji, lloji, lloji.

dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë : lloji ?
dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë : lloji , lloji , lloji , lloji , lloji.

dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë : lloji ?
dritat strobe dhe produktet.produkte të tjera ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë : lloji , 30% lloji , lloji 70% lloji , lloji , lloji .(lloji)

 

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI