Kasus Aplikasi

Profésional nyayogikeun solusi umum pikeun sistem aplikasi lampu panggung pikeun hiburan, pagelaran, bioskop proyék pamaréntah jeung perusahaan, aula konsér, bar, musium, konser, aula multi-tujuan, studio, jsb.

Katalog

Produk parantos lulus sértipikasi sistem kualitas ISO, Sertifikasi kaamanan CE Komunitas Éropa, RoHS sertifikasi lingkungan wajib wajib Uni Éropa

Produk Panas

Manufacturer direct sales, tanpa perantara, tiasa ngirangan anggaran palanggan; waktos jaminan panjang, gumantung kana waktos jaminan produk beda-beda ti 1-3 taun

  • 350W Beam Pindah Kapala Cahaya

    Katerangan:

    Lampu sirah pindah 350w balok ngagaduhan photosensitivity anu kuat sareng épék atomisasi warna-warni, sahingga tiasa ngungkulan rupa-rupa kasempetan.
  • 12 PCS * 10W LED Lampu sirah anu nuju pindah

    Katerangan:

    LED 12 bal ngagugulung hiji-sirah KTV bar Lalaunan ngoyagkeunana Hapuskeun tafsir perkawinan tina lampu kulawarga Sumbu x muterkeun tanpa wates dina 540 °, sareng poros-y muterkeun tanpa wates. Opat modeu kontrol (pamrograman, master-budak, ngadorong diri, sora-diaktipkeun), nginféksi panggung.

Kauntungan

Ngagantelkeun penting pisan pikeun inovasi téknologi, pusat P&P nuturkeun prinsip ngagabungkeun panalungtikan ilmiah internasional sareng paménta pasar salaku panungtun.

  • AK ngarahkeun pencahayaan panggung bakal nyayogikeun palatihan konsol Gratis.
  • Lighting fairs we have attended around the world.
  • Kami nyayogikeun jasa instalasi di tempat gratis.

Produk unggulan

Bebas pangropéa, ngahémat artos, salempang-gratis saatos-diobral, gratis 1 jaminan sataun, pangropéa hirupna, ngaluarkeun surat komitmen saatos-penjualan, janten anjeun teu gaduh hariwang

TENTANG KAMI

Diadegkeun dina 2008, Guangzhou Duohu Stage Lighting supplier & manufacturer is a company engaged in development, produksi, jualan sareng pamasangan jasa mandeg.

DUKSARI AYEUNA