1024 s

Support new upgrade, add program recording function, you can record the program you need, easy to read the next use. Chinese display interface, pearl operation mode, powerful function, easy to use, simple and practical operation. Power 1024S with preset push rod, convenient function control, Chinese interface operation, and then with the library editor, support R20 format library, with the pearl light library, pearl operation mode format library, with the pearl light library, pearl operation mode

Detil Produk

Enquiry Ayeuna

Rincian Produk

Support new upgrade, add program recording function, you can record the program you need, easy to read the next use. Chinese display interface, pearl operation mode, powerful function, easy to use, simple and practical operation. Power 1024S with preset push rod, convenient function control, Chinese interface operation, and then with the library editor, support R20 format library, with the pearl light library, pearl operation mode format library, with the pearl light library, pearl operation mode

 

Ngaran Produk 1024 s
The material: Iron
Product size: 482*440* 108mm
Net/gross weight 9.7kg/11.5kg
Power supply: AC100一- 240V 50/60Hz
Kakuatan: 15W
Applicable place Entertainment, performance, concert hall, bar, concert, multi-function hall, studio, jsb

 

(1) Maximum 1024 DMX control channels, DMX5121990 standard, electro-optical isolation signal output port.

(2) Maximum control of 120 computer lights or 120 dimming and LED lamps.

(3) Maximum 42 control channels per lamp, using library mode. (the R20 lamp library)

(4)With attribute channel push rod, convenient for the user to control the lamp.

(5) Maximum storage is 300 replaying programs in cm 30 pages.

(6) With 40 directly selected scenes, can simultaneously overlay the output, can cooperate with replay for on-site special effects, can point control and lock.

(7) With inner circle graphics, convenient for users to control the effect of the computer lamp, picturesque circle, wave, aperture.

(8) High brightness change and other effects, support graphics overlay, deformation and expansion effects.

(9) Program synchronization control: optional internal speed, external speed, music synchronization control.

(10) Large screen LCD display, using English and Chinese egg operation mode.

 

Kasus rékayasa

Perusahaan urang mangrupikeun produsen profesional pencahayaan panggung, nyayogikeun solusi propésional pikeun sistem aplikasi lampu panggung pikeun hiburan, pagelaran, proyék pamaréntah sareng perusahaan, bioskop, aula konsér, bar, musium, aula multi-tujuan, sareng studio.

Profil Perusahaan

Diadegkeun dina 2008, Guangzhou Duohu Panggung Lampu Equipment Co., Ltd.. nyaéta perusahaan anu kalibet dina pamekaran, produksi, jualan sareng pamasangan jasa mandeg.

Produk utama perusahaan nyaéta lampu hurung, ngudag lampu, lampu scanning, lampu komputer, lampu pola, Lampu LED, lampu laser, lampu strobo sareng produk séjén. produk parantos lulus sértipikasi sistem manajemen mutu ISO9001, sistem standar perusahaan ngabutuhkeun sertifikasi sareng industri parantos ngaluluskeun persyaratan régulasi intelektual perusahaan GB T29490 perusahaan sareng sertifikasi perusahaan bea cukai. Produkna parantos kéngingkeun sababaraha patén téknis sareng sertifikasi kualitas internasional.

Sadaya produk kedah ngaliwat 4 cék dina sadayana prosés:

1. Pamariksaan bahan baku
2. Dina pamrosésan pamariksaan
3. Pamariksaan pamungkas
4. Pamariksaan kaluar

Sertifikasi ngahargaan nterprise

 

FAQ:
Q : Kumaha carana abdi tiasa mesen Pesenan?

A : Punten kirimkeun kami daptar pameseran ku e-mail,skype,facebook atanapi nelepon,sareng anjeun ogé tiasa naros ka kami pikeun ngirim pi kanggo persetujuan anjeun. Urang kedah terang inpormasi ieu pikeun urutan anjeun:

1)Inpormasi produk:Jumlah,Spésifikasi(ngetik,logo sareng syarat pangepak)

2)Waktos pangiriman diperyogikeun

3)Inpo pangiriman:Nami Perusahaan,Alamat,Nomer telepon,Pelabuhan tujuan / bandara

4)Detil kontak Forwarder upami aya di Cina

Q : Naon jaminan anu tiasa anjeun tawarkeun?

A : 1 garansi taun, pakakas perbaikan gratis, kantong panyimpenan sareng paréntah.

Q : Naha kuring tiasa nganggo forwarder kuring nyalira pikeun ngangkut produk pikeun kuring ?
A : Leres , hal pasti , upami anjeun gaduh forwarder nyalira di Guangzhou atanapi caket dieu Guangzhou , anjeun tiasa ngantepkeun tukang ngirim barang pikeun anjeun , urang kedah disawalakeun sareng ngawalon anjeun dumasar kana produk anjeun.

Q : Naon cara mayar ?
A : T / T , 30% setor sateuacan produksi masal , éta 70% kasaimbangan kudu dibéréskeun sateuacan dikintun , kami nyarankeun anjeun mindahkeun harga lengkep dina hiji waktos sabab aya biaya prosés bank , éta bakal seueur artos upami anjeun milih mindahkeun dua kali .(Deposit gumantung kana urutan)

 

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA