Imah » Produk » 12 PCS * 10W LED Lampu sirah anu nuju pindah

12 PCS * 10W LED Lampu sirah anu nuju pindah

12 pcs lampu bal sirah tunggal 12 pcs lampu bal sirah tunggal

Detil Produk

Enquiry Ayeuna

Rincian Produk

LED 12 bal ngagugulung hiji-sirah KTV bar Lalaunan ngoyagkeunana Hapuskeun tafsir perkawinan tina lampu kulawarga Sumbu x muterkeun tanpa wates dina 540 °, sareng poros-y muterkeun tanpa wates. Opat modeu kontrol (pamrograman, master-budak, ngadorong diri, sora-diaktipkeun), nginféksi panggung.

Sasayogian tanaga: pcs lampu bal sirah tunggal,50/60Hz
pcs lampu bal sirah tunggal: pcs lampu bal sirah tunggal
Kakuatan : 200Precision
pcs lampu bal sirah tunggal : 11/14pcs lampu bal sirah tunggal
W beam moving head light ngabogaan sistem operasi-speed tinggi: pcs lampu bal sirah tunggal
beurat bersih: 4.5KG
Beurat kotor 5.0KG

Pintonan pangaruh grapik

Kasus rékayasa

pcs lampu bal sirah tunggal, W beam moving head light ngabogaan sistem operasi-speed tinggi, dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional, dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional, dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional. dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional, dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional, dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional, dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional!

Profil Perusahaan

pcs lampu bal sirah tunggal mangrupikeun pabrik pencahayaan panggung profesional di Guangzhou , Cina .Kami khusus kana basa Sunda&D , rarancang , pabrik , pcs lampu bal sirah tunggal . Produk utama urang ngalih lampu sirah , Lampu panggung LED . pcs lampu bal sirah tunggal . Sareng urang tiasa nawiskeun kualitas pangsaéna sareng produk harga kalapa sabab kami pabrik anu nyata sareng urang tiasa ngendalikeun kualitasna . Wilujeng sumping ka pabrik urang .

Sertifikasi Produk Perusahaan

sarta dilengkepan kamar modél lampu KTV calakan lengkep, ngudag lampu, lampu scanning, lampu komputer, lampu pola, Lampu LED, lampu laser, lampu strobo sareng produk séjén. produk parantos lulus sértipikasi sistem manajemen mutu ISO9001, sistem standar perusahaan ngabutuhkeun sertifikasi sareng industri parantos ngaluluskeun persyaratan régulasi intelektual perusahaan GB T29490 perusahaan sareng sertifikasi perusahaan bea cukai. Produkna parantos kéngingkeun sababaraha patén téknis sareng sertifikasi kualitas internasional.

Sadaya produk kedah ngaliwat 4 cék dina sadayana prosés:

1. Pamariksaan bahan baku
2. Dina pamrosésan pamariksaan
3. Pamariksaan pamungkas
4. Pamariksaan kaluar

 

 

FAQ:
Q: pcs lampu bal sirah tunggal?

A: Punten kirimkeun kami daptar pameseran ku e-mail,skype,facebook atanapi nelepon,sareng anjeun ogé tiasa naros ka kami pikeun ngirim pi kanggo persetujuan anjeun. Urang kedah terang inpormasi ieu pikeun urutan anjeun:

1)Inpormasi produk:Jumlah,Spésifikasi(ngetik,logo sareng syarat pangepak)

2)Waktos pangiriman diperyogikeun

3)Inpo pangiriman:Nami Perusahaan,Alamat,Nomer telepon,Pelabuhan tujuan / bandara

4)pcs lampu bal sirah tunggal

Q : pcs lampu bal sirah tunggal?

A:pcs lampu bal sirah tunggal 3-5 pcs lampu bal sirah tunggal, pcs lampu bal sirah tunggal 1-2 pcs lampu bal sirah tunggal

Q : Naha kuring tiasa nganggo forwarder kuring nyalira pikeun ngangkut produk pikeun kuring ?
A : Leres , hal pasti , upami anjeun gaduh forwarder nyalira di Guangzhou atanapi caket dieu Guangzhou , anjeun tiasa ngantepkeun tukang ngirim barang pikeun anjeun , pcs lampu bal sirah tunggal .(pcs lampu bal sirah tunggal)

Q : Naon cara mayar ?
A : T / T , 30% setor sateuacan produksi masal , éta 70% kasaimbangan kudu dibéréskeun sateuacan dikintun , kami nyarankeun anjeun mindahkeun harga lengkep dina hiji waktos sabab aya biaya prosés bank , éta bakal seueur artos upami anjeun milih mindahkeun dua kali .

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA