Imah » Produk » 12 PCS * 12W LED Double Moving Head Light

12 PCS * 12W LED Double Moving Head Light

12pcs 10WLED double ball moving head light, bar private room KTV wedding wedding bar family bar small performance banquet hall light

Detil Produk

Enquiry Ayeuna

Rincian Produk

12 LED two-arm moving head lights, intelligent sound control, infinitely up and down rotation. Imported light source. The lamp beads have high brightness and colorful colors, adding luster to the stage. Using precise stepping motor, fast response speed and accurate positioning. High-power power supply with more stable performance.

Sasayogian tanaga: AC110~240V 50/60Hz
Source: 12 pcs 10W imported lamp beads
Modeu kontrol: DMX512 /Auto/Sound/Master-slave
W beam moving head light ngabogaan sistem operasi-speed tinggi: L37*W27*H37 cm
beurat bersih: 5KG
Beurat kotor 5.8KG
Suitable place: Bar, KTV, pagelaran, bike room

Pintonan pangaruh grapik

Kasus rékayasa

Duohu mangrupikeun produsen profesional pencahayaan panggung, nyayogikeun solusi propésional pikeun sistem aplikasi lampu panggung pikeun hiburan, pagelaran, proyék pamaréntah sareng perusahaan, bioskop, aula konsér, bar, musium, aula multi-tujuan, sareng studio.

Profil Perusahaan

Diadegkeun dina 2008, Guangzhou Duohu Panggung Lampu Equipment Co., Ltd.. mangrupikeun pabrik pencahayaan panggung profesional di Guangzhou , Cina .Kami khusus kana basa Sunda&D , rarancang , pabrik , pcs lampu bal sirah tunggal . Produk utama urang ngalih lampu sirah , Lampu panggung LED . pcs lampu bal sirah tunggal . Sareng urang tiasa nawiskeun kualitas pangsaéna sareng produk harga kalapa sabab kami pabrik anu nyata sareng urang tiasa ngendalikeun kualitasna . Wilujeng sumping ka pabrik urang .

Sertifikasi Produk Perusahaan

Sadaya produk kedah ngaliwat 4 cék dina sadayana prosés:

1. Pamariksaan bahan baku
2. Dina pamrosésan pamariksaan
3. Pamariksaan pamungkas
4. Pamariksaan kaluar

 

 

FAQ:
Q : Where is your factory located ? How can I visit your factory ?
A : Our factory is located in Guangzhou City , dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional , Cina , about 20mins away from Baiyun Airport , if you want to have a visit our factory , we can arrange to pick you up in the airport or train station etc. We are all warmly welcome to visit us !

Q :Do you have any MOQ limit for order?

A: Low MOQ, 1pc for sample checking is available

Q :Do you test all your goods before delivery?

A: We have multiple inspection procedures, and we will perform another inspection before the goods are out of the warehouse. Guarantee to minimize product failure rate

Q : What kind of payment can I use?

A:You can pay by Western Union, T / T, PayPal,Secure Payment and Trade Assurance(Visa,Credit Card,Master Card or e-checking). More detail, please contact us for help.

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA