Imah » Produk » 19PCS * 12W LED Focus Moving head light

19PCS * 12W LED Focus Moving head light

19 LED focusing four-in-one dyeing lamps have imported wicks and constant current motherboards. Stable performance and fast running speed. Bright brilliance, support focus dyeing.

Detil Produk

Enquiry Ayeuna

Rincian Produk

19 LED focusing four-in-one dyeing lamps have imported wicks and constant current motherboards. Stable performance and fast running speed. Bright brilliance, support focus dyeing.

Sasayogian tanaga: AC90~240V,50/60Hz
Modeu kontrol: DMX512 /Master-slave/Auto/Sound
Working lifetime: 100,000 W beam moving head light ngabogaan sistem operasi-speed tinggi
Téknologi positioning: 0%~100% linear dimming system
Beam angle: 8-50°
W beam moving head light ngabogaan sistem operasi-speed tinggi: L43*W31*H41 cm
beurat bersih: 8.5KG
Beurat kotor 10KG

Pintonan pangaruh grapik

Kasus rékayasa

Duohu mangrupikeun produsen profesional pencahayaan panggung, nyayogikeun solusi propésional pikeun sistem aplikasi lampu panggung pikeun hiburan, pagelaran, proyék pamaréntah sareng perusahaan, bioskop, aula konsér, bar, musium, aula multi-tujuan, sareng studio.

Profil Perusahaan

Diadegkeun dina 2008, Guangzhou Duohu Panggung Lampu Equipment Co., Ltd.. nyaéta perusahaan anu kalibet dina pamekaran, produksi, jualan sareng pamasangan jasa mandeg.

Sertifikasi Produk Perusahaan

Sadaya produk kedah ngaliwat 4 cék dina sadayana prosés:

1. Pamariksaan bahan baku
2. Dina pamrosésan pamariksaan
3. Pamariksaan pamungkas
4. Pamariksaan kaluar

Jasa kami

1.Bales patarosan anjeun dina 24 jam damel.

2.Dilatih leres-leres, staffs berpengalaman ngajawab sadayana patarosan anjeun.

3.Serivce OEM.

4.Diskon khusus ditawarkeun dumasar kana jumlah pesanan.

5.Solusi ekslusif sareng unik tiasa disayogikeun ka palanggan ku insinyur sareng staff anu terlatih sareng terlatih.

6.Daérah penjualan anjeun, desain sareng sadaya inpormasi pribadi anjeun bakal dijaga.

7.Jasa saatos-jualan : Kami nawiskeun 2 jaminan sataun pikeun sadaya produk urang . upami aya masalah sareng produk kami , anjeun tiasa ngahubungi kami iraha waé . punten kirimkeun kami gambar sareng pidéo pikeun nunjukkeun masalahna . kami bakal senang ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah . sareng upami anjeun peryogi sababaraha bagian gaganti pikeun ngalereskeun produk . urang tiasa ngirim anjeun gratis tapi anjeun kedah mayar kiriman .

FAQ:
Q : How to deal with the faulty?

A: Firstly, Our products are produced in strict quality control system and the defective rate will be less than 0.2%.

jeung kawat koloid jeung emas ogé patali jeung atenuasi cahaya, during the guarantee period, we will send new lights with new order for small quantity. For defective batch products, we will repair them and resend them to you or we can discuss the solution including re-call according to real situation.

Q : Do you have any MOQ limit for order?

A: Low MOQ, 1pc for sample checking is available

Q : Naha kuring tiasa nganggo forwarder kuring nyalira pikeun ngangkut produk pikeun kuring ?
A : Leres , hal pasti , upami anjeun gaduh forwarder nyalira di Guangzhou atanapi caket dieu Guangzhou , anjeun tiasa ngantepkeun tukang ngirim barang pikeun anjeun , then you need to pay the freight to us .(Specific details need us to talk in detail)

Q : 12. pcs lampu bal sirah tunggal?

A:pcs lampu bal sirah tunggal 3-5 pcs lampu bal sirah tunggal, pcs lampu bal sirah tunggal 1-2 pcs lampu bal sirah tunggal

 

 

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA