Imah » Produk » 36 pcs *10W LED Focus Moving head light

36 pcs *10W LED Focus Moving head light

Stage Staining Light Moving Head Staining Light LED 36pcs 10W Focusing Staining Light Theater Bar Wedding Light

Detil Produk

Enquiry Ayeuna

Rincian Produk

36 four-in-one focusing dyeing moving head lights, 10W four-in-one lamp beads, alat semikonduktor solid-state nu bisa ngarobah énérgi listrik jadi cahaya katempo, low energy consumption, energy saving and environmental protection. Good materials and excellent workmanship. The fan speed is automatically adjusted according to the temperature change of the body. Lead the trend with absolute advantage.

Sasayogian tanaga: pcs lampu bal sirah tunggal,50/60Hz
Source : 36*10W RGBW 4 di 1 LEDs
Modeu kontrol: DMX512 /Auto/Sound/Master-slave
W beam moving head light ngabogaan sistem operasi-speed tinggi: 0% W beam moving head light ngabogaan sistem operasi-speed tinggi 100% linear dimming system
Precision : L42*W33*H46cm
beurat bersih: 11KG

Pintonan pangaruh grapik

Kasus rékayasa

Duohu mangrupikeun produsen profesional pencahayaan panggung, nyayogikeun solusi propésional pikeun sistem aplikasi lampu panggung pikeun hiburan, pagelaran, proyék pamaréntah sareng perusahaan, bioskop, aula konsér, bar, musium, aula multi-tujuan, sareng studio.

Profil Perusahaan

Sertifikasi Produk Perusahaan

sarta dilengkepan kamar modél lampu KTV calakan lengkep, ngudag lampu, lampu scanning, lampu komputer, lampu pola, Lampu LED, lampu laser, lampu strobo sareng produk séjén. produk parantos lulus sértipikasi sistem manajemen mutu ISO9001, sistem standar perusahaan ngabutuhkeun sertifikasi sareng industri parantos ngaluluskeun persyaratan régulasi intelektual perusahaan GB T29490 perusahaan sareng sertifikasi perusahaan bea cukai. Produkna parantos kéngingkeun sababaraha patén téknis sareng sertifikasi kualitas internasional.

Sadaya produk kedah ngaliwat 4 cék dina sadayana prosés:

1. Pamariksaan bahan baku
2. Dina pamrosésan pamariksaan
3. Pamariksaan pamungkas
4. Pamariksaan kaluar

Jasa kami

1.Bales patarosan anjeun dina 24 jam damel.

2.Dilatih leres-leres, staffs berpengalaman ngajawab sadayana patarosan anjeun.

3.Serivce OEM.

4.Diskon khusus ditawarkeun dumasar kana jumlah pesanan.

5.Solusi ekslusif sareng unik tiasa disayogikeun ka palanggan ku insinyur sareng staff anu terlatih sareng terlatih.

6.Daérah penjualan anjeun, desain sareng sadaya inpormasi pribadi anjeun bakal dijaga.

7.Jasa saatos-jualan : Kami nawiskeun 1 jaminan sataun pikeun sadaya produk urang . upami aya masalah sareng produk kami , anjeun tiasa ngahubungi kami iraha waé . punten kirimkeun kami gambar sareng pidéo pikeun nunjukkeun masalahna . kami bakal senang ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah . sareng upami anjeun peryogi sababaraha bagian gaganti pikeun ngalereskeun produk . urang tiasa ngirim anjeun gratis tapi anjeun kedah mayar kiriman .

 

FAQ:
Q : Where is your factory located ? How can I visit your factory ?
A : Our factory is located in Guangzhou City , dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional , Cina , about 20mins away from Baiyun Airport , if you want to have a visit our factory , we can arrange to pick you up in the airport or train station etc. We are all warmly welcome to visit us !

Q : Is there any import tax, duties or charges included?

A:Henteu, they will be not included. And please check the detail info from your local Customs office.

Q: sarta dilengkepan kamar modél lampu KTV calakan lengkep?

A: sarta dilengkepan kamar modél lampu KTV calakan lengkep, sarta dilengkepan kamar modél lampu KTV calakan lengkep. sarta dilengkepan kamar modél lampu KTV calakan lengkep, sarta dilengkepan kamar modél lampu KTV calakan lengkep.

Q :Do you have any MOQ limit for order?

A: Low MOQ, 1pc for sample checking is available

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA