Imah » Produk » 4 lampu angkat anu super balok

4 lampu angkat anu super balok

The magnet positioning system is used to replace the traditional Hall positioning system with higher accuracy and more reliable performance.

Detil Produk

Enquiry Ayeuna

Rincian Produk

 

Body-color black
Atomization 0-100% linear atomization
Dimming 0-100% mechanical dimming, support for mechanical strobe and speed adjustment strobe effect. Support macro function, lens group, the optical system
Positioning technology The magnet positioning system is used to replace the traditional Hall positioning system with higher accuracy and more reliable performance.

 

Kasus rékayasa

Perusahaan urang mangrupikeun produsen profesional pencahayaan panggung, nyayogikeun solusi propésional pikeun sistem aplikasi lampu panggung pikeun hiburan, pagelaran, proyék pamaréntah sareng perusahaan, bioskop, aula konsér, bar, musium, aula multi-tujuan, sareng studio.

Profil Perusahaan

Diadegkeun dina 2008, Guangzhou Duohu Panggung Lampu Equipment Co., Ltd.. nyaéta perusahaan anu kalibet dina pamekaran, produksi, jualan sareng pamasangan jasa mandeg.

Produk utama perusahaan nyaéta lampu hurung, ngudag lampu, lampu scanning, lampu komputer, lampu pola, Lampu LED, lampu laser, lampu strobo sareng produk séjén. produk parantos lulus sértipikasi sistem manajemen mutu ISO9001, sistem standar perusahaan ngabutuhkeun sertifikasi sareng industri parantos ngaluluskeun persyaratan régulasi intelektual perusahaan GB T29490 perusahaan sareng sertifikasi perusahaan bea cukai. Produkna parantos kéngingkeun sababaraha patén téknis sareng sertifikasi kualitas internasional.

Sadaya produk kedah ngaliwat 4 cék dina sadayana prosés:

1. Pamariksaan bahan baku
2. Dina pamrosésan pamariksaan
3. Pamariksaan pamungkas
4. Pamariksaan kaluar

Sertifikasi ngahargaan nterprise

 

FAQ:
Q : Kumaha carana abdi tiasa mesen Pesenan?

A : Punten kirimkeun kami daptar pameseran ku e-mail,skype,facebook atanapi nelepon,sareng anjeun ogé tiasa naros ka kami pikeun ngirim pi kanggo persetujuan anjeun. Urang kedah terang inpormasi ieu pikeun urutan anjeun:

1)Inpormasi produk:Jumlah,Spésifikasi(ngetik,logo sareng syarat pangepak)

2)Waktos pangiriman diperyogikeun

3)Inpo pangiriman:Nami Perusahaan,Alamat,Nomer telepon,Pelabuhan tujuan / bandara

4)Detil kontak Forwarder upami aya di Cina

Q : Naon jaminan anu tiasa anjeun tawarkeun?

A : 1 garansi taun, pakakas perbaikan gratis, kantong panyimpenan sareng paréntah.

Q : Naha kuring tiasa nganggo forwarder kuring nyalira pikeun ngangkut produk pikeun kuring ?
A : Leres , hal pasti , upami anjeun gaduh forwarder nyalira di Guangzhou atanapi caket dieu Guangzhou , anjeun tiasa ngantepkeun tukang ngirim barang pikeun anjeun , urang kedah disawalakeun sareng ngawalon anjeun dumasar kana produk anjeun.

Q : Naon cara mayar ?
A : T / T , 30% setor sateuacan produksi masal , éta 70% kasaimbangan kudu dibéréskeun sateuacan dikintun , kami nyarankeun anjeun mindahkeun harga lengkep dina hiji waktos sabab aya biaya prosés bank , éta bakal seueur artos upami anjeun milih mindahkeun dua kali .(Deposit gumantung kana urutan)

 

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA