Imah » Produk » 7 PCS * 10W Beam and Laser and Stained LED Moving head light

7 PCS * 10W Beam and Laser and Stained LED Moving head light

Gemini KTV flash private room smart beam light moving head light rotating wedding LED dyeing pattern bar light

Detil Produk

Enquiry Ayeuna

Rincian Produk

Gemini LED laser moving head light, laser dyeing two in one. Embedded design, easy installation. Beautiful and elegant, gorgeous dyeing, cool and colorful, suitable for many occasions.

Sasayogian tanaga: AC100 ~ 240V,50/60Hz
Modeu kontrol: pcs lampu bal sirah tunggal
Scanning angle Level 540°and vertical 180°
Color: RGBW color mixing linear
Rated power 80Precision
Rated life: About 50,000 W beam moving head light ngabogaan sistem operasi-speed tinggi
W beam moving head light ngabogaan sistem operasi-speed tinggi: 0% W beam moving head light ngabogaan sistem operasi-speed tinggi 100% W beam moving head light ngabogaan sistem operasi-speed tinggi
W beam moving head light ngabogaan sistem operasi-speed tinggi: L26*W26*H26 cm
beurat bersih: 3.2KG

Pintonan pangaruh grapik

Kasus rékayasa

W beam moving head light ngabogaan sistem operasi-speed tinggi, W beam moving head light ngabogaan sistem operasi-speed tinggi, dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional, dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional, dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional. dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional, dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional, dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional, dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional!

Profil Perusahaan

Diadegkeun dina 2008, Guangzhou Duohu Panggung Lampu Equipment Co., Ltd.. nyaéta perusahaan anu kalibet dina pamekaran, produksi, jualan sareng pamasangan jasa mandeg.

Sertifikasi Produk Perusahaan

sarta dilengkepan kamar modél lampu KTV calakan lengkep, ngudag lampu, lampu scanning, lampu komputer, lampu pola, Lampu LED, lampu laser, lampu strobo sareng produk séjén. produk parantos lulus sértipikasi sistem manajemen mutu ISO9001, sistem standar perusahaan ngabutuhkeun sertifikasi sareng industri parantos ngaluluskeun persyaratan régulasi intelektual perusahaan GB T29490 perusahaan sareng sertifikasi perusahaan bea cukai. Produkna parantos kéngingkeun sababaraha patén téknis sareng sertifikasi kualitas internasional.

Sadaya produk kedah ngaliwat 4 cék dina sadayana prosés:

1. Pamariksaan bahan baku
2. Dina pamrosésan pamariksaan
3. Pamariksaan pamungkas
4. Pamariksaan kaluar

Jasa kami

1.Bales patarosan anjeun dina 24 jam damel.

2.Dilatih leres-leres, staffs berpengalaman ngajawab sadayana patarosan anjeun.

3.Serivce OEM.

4.Diskon khusus ditawarkeun dumasar kana jumlah pesanan.

5.Solusi ekslusif sareng unik tiasa disayogikeun ka palanggan ku insinyur sareng staff anu terlatih sareng terlatih.

6.Daérah penjualan anjeun, desain sareng sadaya inpormasi pribadi anjeun bakal dijaga.

7.Jasa saatos-jualan : Kami nawiskeun 1 jaminan sataun pikeun sadaya produk urang . upami aya masalah sareng produk kami , anjeun tiasa ngahubungi kami iraha waé . punten kirimkeun kami gambar sareng pidéo pikeun nunjukkeun masalahna . kami bakal senang ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah . sareng upami anjeun peryogi sababaraha bagian gaganti pikeun ngalereskeun produk . urang tiasa ngirim anjeun gratis tapi anjeun kedah mayar kiriman .

 

FAQ:
Q : sarta dilengkepan kamar modél lampu KTV calakan lengkep?

A : sarta dilengkepan kamar modél lampu KTV calakan lengkep, sarta dilengkepan kamar modél lampu KTV calakan lengkep. sarta dilengkepan kamar modél lampu KTV calakan lengkep, sarta dilengkepan kamar modél lampu KTV calakan lengkep.

Q : Naha produkna gaduh sertipikat?

A : Leres, produk urang gaduh CE sareng ROHS EMC sareng sertifikasi LVD, mangga ngahubungan kami upami anjeun peryogi sertifikasi sanés.

Q : Kumaha cara ngintunkeun barangna sareng sabaraha waktos dugi ka sumping?

A : Kami biasana dikirimkeun ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Éta biasana butuh 3-5 dinten dugi. Maskapai sareng pengiriman laut ogé opsional.

Q : sarta dilengkepan kamar modél lampu KTV calakan lengkep?

A : Leres, sarta dilengkepan kamar modél lampu KTV calakan lengkep. sarta dilengkepan kamar modél lampu KTV calakan lengkep.

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA