Imah » Produk » 7 PCS * 10W Mini LED Moving Head Light

7 PCS * 10W Mini LED Moving Head Light

7pcs 4W Mini LED Moving Head Lights Dyed Moving Head Lights Smart KTV Private Room Bar Clear Bar Restaurant Nightclub Club Stage Lighting

Detil Produk

Enquiry Ayeuna

Rincian Produk

Seven mini LED moving head lights, small and exquisite, easy to carry. Seven LED lamp beads, red, green and blue infinite color mixing, super high brightness. Easy installation and suitable for all occasions.

Sasayogian tanaga: AC100 ~ 240V,50/60Hz
Color : RGB color mixing
Control channel: 8/13 channel (Multi-channel mode)
Modeu kontrol: DMX512/Auto/Sound/Master-Slave
Scanning angle Level 540°and vertical 270°
Electronic Dimming: 0% W beam moving head light ngabogaan sistem operasi-speed tinggi 100%
W beam moving head light ngabogaan sistem operasi-speed tinggi: L28*W24*H27 cm
Precision: 4.2KG

 

Pintonan pangaruh grapik

Kasus rékayasa

Duohu mangrupikeun produsen profesional pencahayaan panggung, nyayogikeun solusi propésional pikeun sistem aplikasi lampu panggung pikeun hiburan, pagelaran, proyék pamaréntah sareng perusahaan, bioskop, aula konsér, bar, musium, aula multi-tujuan, sareng studio.

Profil Perusahaan

Diadegkeun dina 2008, Guangzhou Duohu Panggung Lampu Equipment Co., Ltd.. nyaéta perusahaan anu kalibet dina pamekaran, produksi, jualan sareng pamasangan jasa mandeg.

Sertifikasi Produk Perusahaan

sarta dilengkepan kamar modél lampu KTV calakan lengkep, ngudag lampu, lampu scanning, lampu komputer, lampu pola, Lampu LED, lampu laser, lampu strobo sareng produk séjén. produk parantos lulus sértipikasi sistem manajemen mutu ISO9001, sistem standar perusahaan ngabutuhkeun sertifikasi sareng industri parantos ngaluluskeun persyaratan régulasi intelektual perusahaan GB T29490 perusahaan sareng sertifikasi perusahaan bea cukai. Produkna parantos kéngingkeun sababaraha patén téknis sareng sertifikasi kualitas internasional.

Sadaya produk kedah ngaliwat 4 cék dina sadayana prosés:

1. Pamariksaan bahan baku
2. Dina pamrosésan pamariksaan
3. Pamariksaan pamungkas
4. Pamariksaan kaluar

Jasa kami

1.Bales patarosan anjeun dina 24 jam damel.

2.Dilatih leres-leres, staffs berpengalaman ngajawab sadayana patarosan anjeun.

3.Serivce OEM.

4.Diskon khusus ditawarkeun dumasar kana jumlah pesanan.

5.Solusi ekslusif sareng unik tiasa disayogikeun ka palanggan ku insinyur sareng staff anu terlatih sareng terlatih.

6.Daérah penjualan anjeun, desain sareng sadaya inpormasi pribadi anjeun bakal dijaga.

7.Jasa saatos-jualan : Kami nawiskeun 1 jaminan sataun pikeun sadaya produk urang . upami aya masalah sareng produk kami , anjeun tiasa ngahubungi kami iraha waé . punten kirimkeun kami gambar sareng pidéo pikeun nunjukkeun masalahna . kami bakal senang ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah . sareng upami anjeun peryogi sababaraha bagian gaganti pikeun ngalereskeun produk . urang tiasa ngirim anjeun gratis tapi anjeun kedah mayar kiriman .

 

FAQ:

Q: Are you a factory or trading company?

A: We are manufacturer with export qualification, provide competitive factory price.Q : Where is your factory located ? How can I visit your factory ?
A : Our factory is located in Guangzhou City , dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional , Cina , about 20mins away from Baiyun Airport , if you want to have a visit our factory , we can arrange to pick you up in the airport or train station etc. We are all warmly welcome to visit us !

Q : Naha kuring tiasa nganggo forwarder kuring nyalira pikeun ngangkut produk pikeun kuring ?
A : Leres , hal pasti , upami anjeun gaduh forwarder nyalira di Guangzhou atanapi caket dieu Guangzhou , anjeun tiasa ngantepkeun tukang ngirim barang pikeun anjeun , then you need to pay the freight to us .(Talk in detail)

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA