Imah » Produk » Genep Panon Tunggal Beureum Swing Beam Laser Lampu

Genep Panon Tunggal Beureum Swing Beam Laser Lampu

8 Eight Eyes Single Red Laser Light Rotary Sound Controlled Laser Beam Laser Light Stage Light KTV Flash Nightclub Bar

Detil Produk

Enquiry Ayeuna

Rincian Produk

Eight-eye red laser light 8-hole single red laser beam Four modes can be selected (intelligent voice-controlled self-propelled DMX512) using LED lamp beads, alat semikonduktor solid-state nu bisa ngarobah énérgi listrik jadi cahaya katempo, low power consumption

Sasayogian tanaga: pcs lampu bal sirah tunggal,50/60Hz
Modeu kontrol: DMX512 /Auto/Sound/Master-salve
Working environment -10°C – 35°C
Product source 8 PCS 10 W Imported lamp beads
W beam moving head light ngabogaan sistem operasi-speed tinggi: L106*W8*H18 cm

Pintonan pangaruh grapik

Kasus rékayasa

Duohu mangrupikeun produsen profesional pencahayaan panggung, nyayogikeun solusi propésional pikeun sistem aplikasi lampu panggung pikeun hiburan, pagelaran, proyék pamaréntah sareng perusahaan, bioskop, aula konsér, bar, musium, aula multi-tujuan, sareng studio.

Profil Perusahaan

Our company is a professional stage lighting manufactory in Guangzhou , Cina .Kami khusus kana basa Sunda&D , rarancang , pabrik , pcs lampu bal sirah tunggal . Produk utama urang ngalih lampu sirah , Lampu panggung LED . pcs lampu bal sirah tunggal . Sareng urang tiasa nawiskeun kualitas pangsaéna sareng produk harga kalapa sabab kami pabrik anu nyata sareng urang tiasa ngendalikeun kualitasna . Wilujeng sumping ka pabrik urang .

Sertifikasi Produk Perusahaan

sarta dilengkepan kamar modél lampu KTV calakan lengkep, ngudag lampu, lampu scanning, lampu komputer, lampu pola, Lampu LED, lampu laser, lampu strobo sareng produk séjén. produk parantos lulus sértipikasi sistem manajemen mutu ISO9001, sistem standar perusahaan ngabutuhkeun sertifikasi sareng industri parantos ngaluluskeun persyaratan régulasi intelektual perusahaan GB T29490 perusahaan sareng sertifikasi perusahaan bea cukai. Produkna parantos kéngingkeun sababaraha patén téknis sareng sertifikasi kualitas internasional.

Sadaya produk kedah ngaliwat 4 cék dina sadayana prosés:

1. Pamariksaan bahan baku
2. Dina pamrosésan pamariksaan
3. Pamariksaan pamungkas
4. Pamariksaan kaluar

 

 

FAQ:
Q : Are you a factory or trading company?

A: We are manufacturer with export qualification, provide competitive factory price.

Q : Do you test all your goods before delivery?

A: We have multiple inspection procedures, and we will perform another inspection before the goods are out of the warehouse. Guarantee to minimize product failure rate

Q : How to deal with the faulty?

A: Firstly, Our products are produced in strict quality control system and the defective rate will be less than 0.2%.

jeung kawat koloid jeung emas ogé patali jeung atenuasi cahaya, during the guarantee period, we will send new lights with new order for small quantity. For defective batch products, we will repair them and resend them to you or we can discuss the solution including re-call according to real situation.

Q :How do you make our business long-term and good relationship?

A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ;

  1. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA