Imah » Produk » Four eye cob audience Par light

Four eye cob audience Par light

Stage light cob surface light 200w indoor live photo dyeing bar KTV par light banquet hall wedding performance theater car show full color LED par light

Detil Produk

Enquiry Ayeuna

Rincian Produk

4 50W lamp beads, new high-brightness four-eye face light. Warm white, true white, and two-in-one shades are available. The product is newly upgraded, the irradiation distance is longer, the area is wider, and the brightness is brighter. Used in various occasions, there is no need to worry about stage lighting.

Sasayogian tanaga: AC100 ~ 240V,50/60Hz
Kakuatan: 250Precision
Sumber cahaya: Four 50W cob
Light source life 100 thousand hours
Housing material Aluminum alloy
Operating temperature -25°~ + 35°
Color temperature Warm white 3200K, cool white 5600K optional
Modeu kontrol: DMX512, master-budak, ngadorong diri, voice control mode
Product Size 220*230*320 MM
Beurat bersih: 3.5KG

Pintonan pangaruh grapik

Kasus rékayasa

The company has been operating for many years, and has been recognized by many buyers, and has undertaken many large-scale engineering orders. Create a satisfactory performance and entertainment venue for buyer design.

Profil Perusahaan

Diadegkeun dina 2008, Guangzhou Duohu Panggung Lampu Equipment Co., Ltd.. nyaéta perusahaan anu kalibet dina pamekaran, produksi, jualan sareng pamasangan jasa mandeg.

Sertifikasi Produk Perusahaan

The company’s products has passed the ISO9001 quality management system certification, sistem standar perusahaan ngabutuhkeun sertifikasi sareng industri parantos ngaluluskeun persyaratan régulasi intelektual perusahaan GB T29490 perusahaan sareng sertifikasi perusahaan bea cukai. Produkna parantos kéngingkeun sababaraha patén téknis sareng sertifikasi kualitas internasional.

Sadaya produk kedah ngaliwat 4 cék dina sadayana prosés:

1.Material inspection

2.Test in production

3.Finished product inspection

4.Out-of-warehouse aging test again

Enterprise honor certification

Over the years, the company has humbly learned from leading companies in the industry. After years of hard work, products have been continuously optimized, services have been continuously improved, and staff literacy has been continuously improved. Affirmed by most people in the industry.

 

 

FAQ:

Q : Naon waktos pangirimanna ? metoda pengiriman sareng waktos pengiriman ?
A : 1. Pikeun waktos pangiriman : jumlah handap 100 pcs , urang tiasa bérés dina 8 dinten , pikeun kuantitas antara 100-200 pcs , waktos pangiriman nyaéta 15 dinten , pikeun kuantitas di luhur 200 pcs , urang kedah disawalakeun sareng ngawalon anjeun dumasar kana jadwal produksi kami . mugia anjeun tiasa ngartos.

Q : Naon jaminan anu tiasa anjeun tawarkeun?

A:1 garansi taun, pakakas perbaikan gratis, kantong panyimpenan sareng paréntah.

Q : pcs lampu bal sirah tunggal?(交货时间)

A:pcs lampu bal sirah tunggal 3-5 pcs lampu bal sirah tunggal, pcs lampu bal sirah tunggal 1-2 pcs lampu bal sirah tunggal

 

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA