Imah » Produk » Genep Panon Tunggal Beureum Swing Beam Laser Lampu

Genep Panon Tunggal Beureum Swing Beam Laser Lampu

6 Beam Laser Light

6 beam laser light uses high-end lasers, six 500mw lasers, which can be controlled individually, 360 °panoramic illumination, and wide coverage. Born for private rooms, stage entertainment lights.

Detil Produk

Enquiry Ayeuna

Rincian Produk

The 6 beam laser light uses high-end lasers, six 500mw lasers, which can be controlled individually, 360 °panoramic illumination, and wide coverage. Born for private rooms, stage entertainment lights.

Sasayogian tanaga: AC100 ~ 240V,50/60Hz
Modeu kontrol: DMX512 /Auto/Sound/Master-salve
DMX channel 11CH/23CH
Laser power: 6 PCS*red 500mw/638nm
Color temperature: 2600K
W beam moving head light ngabogaan sistem operasi-speed tinggi: L86*W14*H22cm
beurat bersih: 10.6KG

Pintonan pangaruh grapik

Kasus rékayasa

W beam moving head light ngabogaan sistem operasi-speed tinggi, W beam moving head light ngabogaan sistem operasi-speed tinggi, dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional, dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional, dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional. dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional, dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional, dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional, dina-diobral sarta sanggeus-jualan sistem jasa profésional!

Profil Perusahaan

Diadegkeun dina 2008, Guangzhou Duohu Panggung Lampu Equipment Co., Ltd.. nyaéta perusahaan anu kalibet dina pamekaran, produksi, jualan sareng pamasangan jasa mandeg.

Sertifikasi Produk Perusahaan

sarta dilengkepan kamar modél lampu KTV calakan lengkep, ngudag lampu, lampu scanning, lampu komputer, lampu pola, Lampu LED, lampu laser, lampu strobo sareng produk séjén. produk parantos lulus sértipikasi sistem manajemen mutu ISO9001, sistem standar perusahaan ngabutuhkeun sertifikasi sareng industri parantos ngaluluskeun persyaratan régulasi intelektual perusahaan GB T29490 perusahaan sareng sertifikasi perusahaan bea cukai. Produkna parantos kéngingkeun sababaraha patén téknis sareng sertifikasi kualitas internasional.

Sadaya produk kedah ngaliwat 4 cék dina sadayana prosés:

1. Pamariksaan bahan baku
2. Dina pamrosésan pamariksaan
3. Pamariksaan pamungkas
4. Pamariksaan kaluar

Our service

1.Bales patarosan anjeun dina 24 jam damel.

2.Dilatih leres-leres, staffs berpengalaman ngajawab sadayana patarosan anjeun.

3.Serivce OEM.

4.Diskon khusus ditawarkeun dumasar kana jumlah pesanan.

5.Solusi ekslusif sareng unik tiasa disayogikeun ka palanggan ku insinyur sareng staff anu terlatih sareng terlatih.

6.Daérah penjualan anjeun, desain sareng sadaya inpormasi pribadi anjeun bakal dijaga.

7.Jasa saatos-jualan : Kami nawiskeun 1 jaminan sataun pikeun sadaya produk urang . upami aya masalah sareng produk kami , anjeun tiasa ngahubungi kami iraha waé . punten kirimkeun kami gambar sareng pidéo pikeun nunjukkeun masalahna . kami bakal senang ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah . sareng upami anjeun peryogi sababaraha bagian gaganti pikeun ngalereskeun produk . urang tiasa ngirim anjeun gratis tapi anjeun kedah mayar kiriman .

 

FAQ:
Q : How to deal with the faulty?

A :Firstly, Our products are produced in strict quality control system and the defective rate will be less than 0.2%.

jeung kawat koloid jeung emas ogé patali jeung atenuasi cahaya, during the guarantee period, we will send new lights with new order for small quantity. For defective batch products, we will repair them and resend them to you or we can discuss the solution including re-call according to real situation.

Q : What is the shipment method and exact time of arrival ?

A :By air & By Express(DHL/UPS/TNT/FEDEX): You will receive your package within 14 Calendar days after payment. By Sea: It depends on the destination port.

Q : Naha kuring tiasa nganggo forwarder kuring nyalira pikeun ngangkut produk pikeun kuring ?
A : Leres , hal pasti , upami anjeun gaduh forwarder nyalira di Guangzhou atanapi caket dieu Guangzhou , anjeun tiasa ngantepkeun tukang ngirim barang pikeun anjeun , then you need to pay the freight to us .(Take in detail)

Q : Naon cara mayar ?
A : T / T , 30% setor sateuacan produksi masal , éta 70% kasaimbangan kudu dibéréskeun sateuacan dikintun , kami nyarankeun anjeun mindahkeun harga lengkep dina hiji waktos sabab aya biaya prosés bank , éta bakal seueur artos upami anjeun milih mindahkeun dua kali .

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA