The new 1024 control table

The Shared materialsupportMaterial mode selection, Five kinds of, Number of scenarios that can be saved, 120, Number of scenarios that can be run simultaneouslyStep 12 Adjustment of graphics offset parameters, support, Optical lens combination dance stage visual effect.

Detil Produk

Enquiry Ayeuna

Rincian Produk

 

DMX512 canel number:. 1024
Number of computer lights: 120 compuor lgnte or 120 dmmin
Power suply: AC100240v1 50 ka 60 hz
Product weight: 600* 580 * 360 mm
Air bag size: Carrier bag12.5kg paper bag
Set of lamps and lanterns: Support to store 50

Kasus rékayasa

Duohu is a professional manufacturer of stage lighting, nyayogikeun solusi propésional pikeun sistem aplikasi lampu panggung pikeun hiburan, pagelaran, proyék pamaréntah sareng perusahaan, bioskop, aula konsér, bar, musium, aula multi-tujuan, sareng studio.

Profil Perusahaan

Diadegkeun dina 2008, Guangzhou Duohu Panggung Lampu Equipment Co., Ltd.. nyaéta perusahaan anu kalibet dina pamekaran, produksi, jualan sareng pamasangan jasa mandeg.

Enterprise Product Certification

Produk utama perusahaan nyaéta lampu hurung, ngudag lampu, lampu scanning, lampu komputer, lampu pola, Lampu LED, lampu laser, lampu strobo sareng produk séjén. produk parantos lulus sértipikasi sistem manajemen mutu ISO9001, sistem standar perusahaan ngabutuhkeun sertifikasi sareng industri parantos ngaluluskeun persyaratan régulasi intelektual perusahaan GB T29490 perusahaan sareng sertifikasi perusahaan bea cukai. Produkna parantos kéngingkeun sababaraha patén téknis sareng sertifikasi kualitas internasional.

Sadaya produk kedah ngaliwat 4 cék dina sadayana prosés:

1. Pamariksaan bahan baku
2. Dina pamrosésan pamariksaan
3. Pamariksaan pamungkas
4. Pamariksaan kaluar

Our service

1.Reply your inquiry within 24 working hours.

2.Well-trained, experienced staffs answer all your questions.

3.OEM serivce.

4.Special discount are offered based on order quantity.

5.Exclusive and unique solution can be provided to our customers by our well-trained and professional engineers and staffs.

6.Your sales area, design and all your private information will be protected.

7.After-sales service : We offer 1 years warranty for all our products . if there is problem with our products , you can contact us at any time . please send us the pictures and videos to show us the problem . we will glad to help you to solve the problems . and if you need some replacement parts to repair the product . we can send you free but you need to pay the shipping .

 

FAQ:

Q: Are you a factory or trading company?

A: We are manufacturer with export qualification, provide competitive factory price.Q : Where is your factory located ? How can I visit your factory ?
A : Our factory is located in Guangzhou City , Guangdong Province , Cina , about 20mins away from Baiyun Airport , if you want to have a visit our factory , we can arrange to pick you up in the airport or train station etc. We are all warmly welcome to visit us !

Q : Naha kuring tiasa nganggo forwarder kuring nyalira pikeun ngangkut produk pikeun kuring ?
A : Leres , hal pasti , upami anjeun gaduh forwarder nyalira di Guangzhou atanapi caket dieu Guangzhou , anjeun tiasa ngantepkeun tukang ngirim barang pikeun anjeun , then you need to pay the freight to us .(Talk in detail)

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA